Nyári Károly 08.27.

Sinatra-slágerek és jiddis dallamok

Nyári Károly napjaink kiemelkedő előadóművésze, tevékenységét hatalmas sikerek, teltházas koncertek fémjelzik, s neve egyet jelent a minőséggel és az eleganciával. Koncertjei alkalmával saját varázslatos világába kalauzolja a hallgatókat, zongorán kíséri énekhangját, így teremtve közvetlen kapcsolatot a közönséggel.

Nem lesz ez másként most sem, hiszen Nyári Károly  Sinatra-koncertje, a My Way, Frank Sinatra örökzöld slágereit sorakoztatja fel, melyeket a legszebb jiddis dalokkal fűz megkapó csokorba. S mindezt teszi oly egyedülálló és szuverén módon, amely saját  hangszerelést kívánt a művésztől. Ezt egyenesen a maga által alapított 25 fős Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarra és a Budapest Jazz Orchestrára álmodott meg, így ezen az estén velük közösen adja elő a Ram szerencsés közönségének.

Számos nagy sikerű koncertet tud maga mögött, többek között a Müpában, a Magyar Állami Operaházban, az Erkel Színházban, a Dohány utcai Zsinagógában és hazánk majd minden kiemelt hangversenytermében. Nyári mindemellett az európai koncerttermek állandó vendége, a populáris műfajok nemzetközileg ismert és kedvelt előadója. Koncertjein a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar működik közre. Nyári Károly kifinomult játékmódjával és magával ragadó egyéniségével leköti és elbűvöli hallgatóit, bárhol is lépjen fel a világon.

Dátum: 2023.08.27
Időpont: 19:30
Helyszín: RaM-ArT Színház (1133 Budapest, Kárpát u. 23.)